sanitair-hoofd

Wij verbouwen badkamers in de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven e.o.

Of u nu een luxe of eenvoudige badkamer wenst, een groot of klein budget heeft, Mijnlieff maakt uw dromen waar. Onze loodgieters en installateurs zijn sterk in het installeren van sanitair, het plaatsen van een handdoekradiator, het aanleggen van leidingen, het zetten van tegels en het verzorgen van een ventilatiesysteem. Wij hebben oog voor detail, werken met precisie en zorgen voor een snelle oplevering. Kortom de renovatie van uw badkamer is van A tot Z in goede handen. Ons werkgebied betreft de omgeving van  Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Neem contact op
sanitair-naast

Ontwerp en advies

Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe badkamer al uw verwachtingen overtreft. Wij komen daarom graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Hierdoor kunnen wij een geschikt ontwerp maken. Vervolgens ontvangt u een scherpe, vrijblijvende offerte met alle materiaal- en installatiekosten.

Showroom

Wij beschikken niet over een eigen showroom, maar wij werken wel samen met diverse grote showrooms. U kunt hier uw gewenste sanitair uitkiezen en veel inspiratie op doen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak met onze aangesloten leveranciers.

Installatie

Heeft u eenmaal een keuze voor een ontwerp en sanitair gemaakt, dan zorgen onze bekwame loodgieters en installateurs voor een nette, deskundige installatie en een perfecte afwerking. U heeft dankzij de goede kwaliteit van het sanitair en installatiewerk jarenlang geen omkijken naar uw badkamer.

Vervangen sanitair

Behalve voor de renovatie van uw complete badkamer, kunt u ook contact met ons opnemen voor de vervanging of reparatie van uw toilet, douche, wastafel of ligbad.

Wilt u van onze diensten gebruik maken? Neem dan voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met loodgieter en installateur Mijnlieff. Wij verzorgen de complete renovatie van uw badkamer en de installatie van uw ligbad, douche, wastafel, kranen, badmeubel en radiator in de regio Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Maak een afspraakTop