cv-ketels-hoofd

Goedkope cv-ketel kopen in de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht

Het kopen van een nieuwe cv-ketel is een grote investering. Wij vinden het daarom belangrijk dat u goed wordt geadviseerd. Bij ons kunt u terecht voor goedkope ketels van degelijke kwaliteit inclusief een gedegen advies. Onze installateurs zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie in de regio Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.


Welke cv-ketel 

Gemiddeld is uw verwarmingsketel na 15 jaar toe aan vervanging. De nieuwe generatie ketels (HR en Combi) hebben een hoger rendement, waardoor u zuiniger kunt stoken. Het verschil tussen een HR- en Combiketel heeft vooral te maken met de watervoorziening. Zo heeft u met een Combiketel geen boiler meer nodig om een heerlijke warme douche te kunnen nemen. Onze installateur komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Wij adviseren u altijd de juiste ketel, geschikt voor uw situatie en voldoet altijd aan uw wensen.

Online offerte

Wilt u direct weten welke cv-ketel bij u past? Doe dan de test in onze cv-vergelijker. U ziet dan direct een overzicht van cv-toestellen die bij u passen en kunt deze met elkaar vergelijken. Daarnaast kunt u direct een online offerte ontvangen met de volledige installatiekosten van Mijnlieff.


Installatie

Na een nauwkeurige overweging van de beste ketel voor uw situatie, kunt u uitgaan van een perfecte installatie. Binnen een dag installeren wij uw nieuwe toestel met de grootste vakkundigheid. In combinatie met jaarlijks onderhoud, heeft u jarenlang geen omkijken naar uw installatie. Elders op onze website vindt u meer informatie over onze onderhoudscontracten.

Het vervangen en installeren van cv-ketels is werk dat u prima kunt overlaten aan de installateurs van Mijnlieff. Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte, kunt u contact met ons opnemen. Wij verzorgen professioneel uw installatie als u woont in de omgeving van de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Offerte aanvragen

Heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen inclusief professionele installatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. We maken graag een passende aanbieding voor u. 

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top