warmtepompen-hoofd

Installatie van Techneco warmtepompen in Krimpenerwaard e.o.

Fors besparen op uw energierekening? Laat dan een warmtepomp installeren. Mijnlieff werkt met de innovatieve warmtepompsystemen van het vooraanstaande merk Techneco. Deze fabrikant levert al meer dan 20 jaar betrouwbare en vernieuwende oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Het assortiment omvat elektrische warmtepompen, gasabsorptiewarmtepompen en hybride warmtepompen voor zowel nieuwbouw als renovatie. 

Neem contact op
Techneco-specialist-in-warmtepompen-2015

Prestigeprijs voor duurzaamheid & innovatie

Dat Techneco zich bewijst als vooraanstaand leverancier van energiebesparende oplossingen blijkt wel de bekroonde warmtepomp Elga. In 2010 won Techneco met deze modulerende warmtepomp ‘Het ei van Columbus’, een prestige prijs op het gebied van duurzaamheid & innovatie. De Elga werkt samen met een (bestaande) HR-ketel en is geschikt voor verwarming en koeling van de woning. Groot pluspunt naast de forse energiebesparing, is de snelle terugverdientijd.

Toros combiwarmtepompen

Bijzonder aan de Toros warmtepompen is de regeling die speciaal is afgestemd op de Nederlandse installateur en gebruiker. De in Nederland geproduceerde warmtepomp is geschikt voor ruimteverwarming, koeling en tapwaterverwarming. Bovendien is het systeem voorzien van een monitoringsoptie en kan het gekoppeld worden aan pv-panelen of zonnecollectoren. Het resultaat? Een extreem duurzame en zuinige installatie.

Bereken uw voordeel

Via een handige tool kunt u in een paar simpele stappen berekenen hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp. Voordeel berekenen


Wilt u meer weten over de Techneco warmtepompen? Neem dan gerust contact op met Mijnlieff. Wij zijn werkzaam in de regio  Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht. 
Maak afspraak


Lees meer over warmtepompen


Top