zonnepanelen-hoofd

Zonnepanelen kopen met installatie in Krimpenerwaard, Rotterdam, Schoonhoven e.o.

U kunt eenvoudig besparen op energiekosten door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Of u nu een plat of schuin dak heeft, voor bijna iedere woning zijn zonlichtsystemen geschikt. Onze gecertifeerde installateurs beschikken over veel knowhow op het gebied van zonne-energie. Wij installeren zonnepanelen vakkundig in de omgeving van de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Advies zonnesysteem

Voor het verkrijgen van advies over zonnesystemen is Mijnlieff de juist partij voor u. Wij vertellen u graag hoeveel panelen met welk vermogen u nodig heeft om uw woning te voorzien van voldoende elektriciteit. Tevens berekenen wij voor u de terugverdientijd en de mogelijkheden met betrekking tot subsidies.

Neem contact op
zonnepanelen-naast

Levering en deskundige installatie

U kunt bij uw installateur niet alleen terecht voor vragen en advies over verschillende zonnesystemen, wij leveren en monteren de zonnepanelen ook voor u. Onze gecertificeerde installateurs leveren de panelen bij u thuis en zorgen tevens voor een perfecte installatie. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van de voordelen van uw nieuwe zonnesysteem.

BTW-teruggave

Door het leveren van elektriciteit aan uw energieleverancier door middel van zonnepanelen, kunt u aangemerkt worden als ondernemer voor de btw.  Als particuliere eigenaar van zonnepanelen heeft u een btw-plicht als u de opgewekte elektriciteit geheel of gedeeltelijk tegen een vergoeding levert aan uw energieleverancier. Voor het recht op aftrek van de btw gelden de normale btw-regels.

Als ondernemer voor de btw moet u een administratie bijhouden en facturen sturen voor uw leveringen waarop de btw vermeld staat. Ook is het mogelijk helemaal te worden ontheven van deze administratieve verplichtingen, waarna u geen recht heeft op aftrek.

Neem contact op

Wij geven u in een persoonlijk gesprek graag meer informatie over deze duurzame oplossing. We doen een scherp voorstel en ook de installatie is bij ons in goed beheer. De installateurs van Mijnlieff installeren zonnepanelen in de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Maak een afspraakTop