klimaatbeheersing-airco

Airco installatie en onderhoud

Net als centrale verwarming, zorgt een airco ook voor veel comfort in uw woning. Niets is vervelender dan niet kunnen slapen tijdens warme zomeravonden. Met airconditioning bent u altijd verzekerd van een aangenaam klimaat in huis. Tegenwoordig kunnen airconditioners naast verkoelen, ook verwarmen, ontvochtigen en bevochtigen.

Altijd een aangenaam klimaat

Of u nu een compleet klimaatssysteem wenst of slechts een mobiele airco voor in de slaapkamer, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen vele modellen leveren, zodat er altijd een systeem is dat past bij uw interieur en voldoet aan uw wensen. Bovendien werken wij enkel met kwaliteitsproducten die jarenlang meegaan. Dankzij onze ruime ervaring en knowhow wordt uw airco tevens excellent geïnstalleerd.

Onderhoud en reparatie

Voor een juiste werking van uw airco is regelmatig onderhoud belangrijk. Slecht onderhouden apparatuur veroorzaakt vieze luchtjes, gezondheidsklachten en verbruikt onnodig veel energie. Wij reinigen de filters, controleren het gehele systeem en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u onverhoopt problemen hebben met uw airco, dan zorgen wij voor een vakkundige en snelle reparatie!

Offerte aanvragen

Voor meer infomatie over airconditioning of een vrijblijvende prijsopgave, kunt u gerust contact met ons opnemen. De installatie, reparatie en het onderhoud besteden wij uit aan een andere firma.

Maak afspraakTop