klimaat-hoofd

Klimaatbeheersing

Bent u op zoek naar een vakkundige installateur voor de aanleg van ventilatie? Denk dan eens aan Mijnlieff. Wij zijn dé expert op het gebied van het installeren en onderhouden van huisinstallaties, ventilatiekanalen en dakunits. Ventilatie is zeker voor nieuwbouwwoningen, die goed geïsoleerd zijn, erg belangrijk voor de gezondheid. Onze installateurs zijn actief in de omgeving van de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Installatie

Goede ventilatie zorgt voor een lagere concentratie vervuilde lucht. Wilt u altijd zeker zijn van een gezonde atmosfeer in huis? Dan is mechanische ventilatie een goede oplossing. Vuile lucht wordt afgezogen door ventielen, die zijn aangesloten op een speciale ventilator. Onze installateurs vertellen u hier graag meer over en installeren uw ventilatiesysteem met de grootste vakkundigheid.

Onderhoud

Voor een juist en optimaal gebruik van uw mechanische ventilatie is het belangrijk deze regelmatig te laten onderhouden. Tijdens de beurt maken we de installatie helemaal schoon en stellen we deze weer juist af. Sluit nu eenvoudig een onderhoudscontract af, zodat u altijd zeker bent van een goede werking. 

Voor het aanleggen en onderhouden van mechanische ventilatie, bent u bij Mijnlieff aan het juiste adres. Onze installateurs verzorgen de installatie in de regio Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Maak een afspraak


Top