loodgieterswerk-hoofd

Ervaren loodgieter in Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam e.o.

De loodgieters van Mijnlieff zijn gespecialiseerd in het vervangen van zinken dakgoten, het verhelpen van lekkages en het aanleggen van dakbedekking en leidingen. Wij hebben alles in huis om problemen snel op te lossen, dankzij onze 24-uurs servicedienst. Onze loodgieters beschikken over veel ervaring en up-to-date kennis, zodat u al uw loodgieterswerk met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij zijn actief in de omgeving van de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Neem contact op
loodgieterswerk-naast

Zinken dakgoten

Het vervangen van dakgoten is werk dat u prima aan ons kunt uitbesteden. Het ambachtelijke loodgietersvak wordt door onze loodgieters optimaal beheerst. Wij zijn dan ook 100% thuis in het zetten van zink en lood.

Lekkages

Een lekkage komt altijd ongelegen en brengt veel ongemak met zich mee. Daarom zorgen wij dat u binnen 24 uur wordt geholpen. Zo wordt schade tot een minimum beperkt. Mijnlieff werkt met de nieuwste technieken, zodat hak- en breekwerk vaak niet eens nodig is.

Dakbedekking

Behalve het vervangen van zinken dakgoten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor dakbedekking. Wanneer uw dakbedekking in goede staat is, zorgt dit voor een langere levensduur van uw dak. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Leidingen

Het verleggen of vervangen van leidingen is specialistisch werk dat u het beste kunt overlaten aan een vakkundige loodgieter. Mijnlieff biedt u goede en ervaren loodgieters, zodat leidingen perfect en veilig worden aangelegd. U kunt ervan op aan dat de nieuwe leidingen jarenlang meegaan en geen ongemakken veroorzaken.

Dus bent u op zoek naar een deskundige loodgieter met jarenlange ervaring? Dan bent u bij Mijnlieff aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van dakgoten en leidingen of het verhelpen van lekkages, dankzij ons gekwalificeerde personeel is al uw loodgieterswerk bij ons in goede handen.

Maak een afspraak


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top