Mijnlieff BV
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Dakdekker Loodgieter Badkamer Centrale verwarming Zonnepanelen

Installateur en loodgieter in Krimpenerwaard, Nederlek, Haastrecht, Rotterdam e.o.

Mijnlieff is een vakkundige installateur voor de complete aanleg van centrale verwarming. Of u nu een nieuwe cv-ketel, radiatoren, convectoren of vloerverwarming wenst, u bent bij ons aan het juiste adres. Werkt uw cv-installatie niet meer naar behoren? Neem dan direct contact met ons op voor een snelle reparatie. Daarnaast zijn onze loodgieters sterk in de aanleg van leidingen, het installeren van sanitair en het verzorgen van lood- en zinkwerk. Onze installateurs en loodgieters zijn actief in de regio Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

 

Wij zijn uw loodgieter en installateur voor:

- installatie van centrale verwarming

- vervangen van uw cv-ketel

- cv-ketel onderhoud

- badkamer renovatie en sanitair installatie

- leidingwerk

- dakbedekking en zinkwerk

- installatie en onderhoud mechanische ventilatie

- 24/7 storingsdienst

 

Cv-ketel onderhoud en service

Dankzij regelmatig onderhoud aan uw installatie worden storingen voorkomen, defecte onderdelen tijdig vervangen en energie bespaard. Elders op onze website leest u meer over onze onderhoudscontracten en bijbehorende service. Ook kunt u direct digitaal een onderhoudscontract aanvragen.

 

Mijnlieff is sterk in het installeren van uw centrale verwarming. Daarnaast is ook de reparatie en onderhoud van uw installatie bij ons in goede handen, evenals het aanleggen van leidingen en het installeren van sanitair. Elders op onze website vindt u meer informatie over badkamers, loodgieterswerk en cv-ketels. Onze loodgieters en installateurs zijn werkzaam in de omgeving van Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...