verwarming-hoofd

Installateur voor centrale verwarming in de Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Haastrecht e.o.

Mijnlieff heeft vakkundige installateurs in dienst voor de aanleg van complete verwarmingsinstallaties. Ook voor gedeeltelijke vervanging of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Mijnlieff is dealer van Nefit, Remeha en Intergas cv-ketels, merken met een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid. Uiteraard mag u van ons een deskundig advies verwachten over welke soort verwarming het beste bij u past. Onze installateurs zijn actief in de regio Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Advies

Wij adviseren u graag bij de vervanging of aanleg van centrale verwarming, zodat deze altijd voldoet aan uw eisen en wensen. Onze deskundigen komen, indien gewenst, bij u langs om de huidige situatie op te nemen en u vrijblijvend op de hoogte te brengen van de kosten. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van een cv-ketel, boiler, geiser, radiator, vloerverwarming of convector, wij zijn de juiste partner voor u.

Installatie

Heeft u eenmaal een akkoord gegeven op onze offerte, dan bent u verzekerd van een betrouwbare en perfecte installatie. Onze installateurs zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en beschikken over veel vakmanschap en kennis.

Reparatie

Naast de aanleg een compleet verwarmingssysteem, kunt u bij ons ook terecht voor complexe probleemgevallen met uw huidige verwarmingsinstallatie. Dankzij de eigen servicedienst van Mijnlieff, is er gelegenheid u 24 uur per dag en 7 dagen per week de perfecte service te bieden.

Onderhoud

Wilt u storingen en reparaties zoveel mogelijk voorkomen? Mijnlieff biedt onderhoudscontracten op maat aan, dat wil zeggen dat deze per type ketel kunnen verschillen. Elders op onze website leest u meer over onze abonnementen.


Online offerte

Op onze website kunt u door middel van een simpele test in onze cv-vergelijker zien welke cv-ketel geschikt is voor uw specifieke situatie. Vervolgens ziet u geschikte ketels die u met elkaar kunt vergelijken en indien gewenst ontvangt u direct een online offerte voor de installatie.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze installateurs zorgen voor een professionele installatie van uw cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren, convectoren of vloerverwarming in Krimpenerwaard, Nederlek, Rotterdam, Schoonhoven en Haastrecht.

Maak een afspraak

banner-cv-test


Top